torstai 29. joulukuuta 2011

Lokakuun kuukausikahvit Pyynikillä.

Pohjoisen ajokelien lähetessä loppuaan, tuli palava halu ajaa vielä viimeisillä keleillä. Tämä oli ns. turistiajona päivän reissu Tampereelle, ei alun perinkään suunniteltu PR-ajoksi. Parisataa kilometriä olisi joutunut lisää mutkittelemaan perus-tonniseen. Olin kuitenkin luvannut itselleni olla iltakymmeneltä saunassa, joten kotiin oli kiire.

Kahvi ja munkki maistuivat, tuttujakin näkyi. Varsinkin oli mukavaa vaihtaa muutama sana "Mutkaperse" Markun kanssa. Siitä sitten keula kohti pohjoista ja nautiskelemaan ajamisesta.

Paluumatkalla iski tekninen murhe sähköliivin mennessä oikosulkuun. Lisäksi tienpinta ylempänä oli jatkuvasti kostea ja nastojen irrottaman bitumin ja pölyn muodostama lieju todella liukasta. Kaasun kanssa piti olla varovainen ohituksissa. Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta, kotona aikataulussa ja jo kymmeneltä lauteilla lämmittelemässä. Hieno päätös sulankelin ajokaudelle. Muutenhan kausi jatkuu talviosuudella; Spyderiin nastat alle ja menoksi.

Tällä hetkellä ei ole suunnitelmaa RP-talviajolle, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ensi kesälle jäi rästitehtävänä ainakin SS 2000 Finland ja myös IBAF:n sopivaan kimppa ajoon olisi mukava osallistua.
                           Pyynikin kk-tapaamisen pyörärivistöä.
                         Näkymä munkin ja kahvimukin yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti