torstai 25. heinäkuuta 2013

Iron Butt Rally 2013 US

Satuin reissulle Kanadaan tämän vuotisen IBA US Rallyn aikoihin. Toki vain peltikotelolla, mutta tiellä kuitenkin. IBA linkin kautta pystyi seuraamaan osallistujien reittejä ja muutama olikin suuntaamassa lähelle.

Iltasella, kun pääsin viimein hotellille ja seuraamaan tilannetta, havaitsin pyörien suuntaavaan lähelle rajanylitykseen. Sinne siis jututtamaan heppuja. Autoroutea USA:n rajalle ja katselemaan kulkijoita, kuten vaikka Vaalimaalla voi tehdä.

Joo, näinpä.

Rajalla motari jatkuu betonivallein suoraan rajan yli, eikä kääntö mahdollisuutta ennen raja-asemaa ole. Prkle.. suoraan rajavyöhykkeelle ja uukkari takaisin Kanadan tarkastuspisteille. Tästä tulee todella kivaa. Varsinkin kun ei ole passia mukana,....onko ees ajokorttia, voi. hel...i.

Sisälle toimistoon kuulusteluun ja ajokortin ja auton tietojen tarkistukseen. "Miksi olet täällä rajalla...jne."

Asioilla on tapana lutviutua; pääsin pois jatkamaan seikkailujani edelleen. Siinä kurvatessani pois parkista, vastaan tulee harmaa Jammun FJR keltaisella matkasäkillä satulassa, taisi olla täppä numero 149 siinä etenemässä rallissa. Juttelut jäi, onneksi myös paikallinen putka.

Kaikkea se rautaperseily teettää.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti